Select your Top Menu from wp menus

Un barbat aflat in coma a inceput sa planga, auzind vocea iubitei la telefon

Un britanic de 31 de ani aflat de 10 luni intr-o coma profunda a dat primele semne de trezire in timp ce iubita ii vorbea la telefon.
In urma cu 10 luni, Mathew Taylor era internat de urgenta la spital, in urma unui accident oribil cu motocicleta.
Ranit grav, barbatul a intrat in coma, iar medicii i-au informat iubita ca sunt sanse minime ca el sa se mai trezeasca.
Dupa 10 luni de tacere in care iubita a fost obligata sa se intoarca acasa, in Bali, din cauza ca ii expirase viza, doctorii au observat si primul semn al unei reveniri miraculoase la viata.
Daily Mail scrie ca iubita barbatului a sunat din Bali si a cerut sa-i vorbeasca prin telefon, la ureche. Vocea femeii a avut efect, iar cei care il supravegheau pe Mathew au sesizat ca barbatul a inceput sa lacrimeze.
Acum, de fiecare data cand telefonul suna, barbatul reuseste sa reactioneze, intinzand mana catre receptor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-aflat-in-coma-a-inceput-sa-planga-dupa-ce-a-auzit-vocea-iubitei-la-telefon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19