Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat a rămas fară zeci de mii de lei după ce s-a aventurat cu o tânără la hotel

O tînără originară din Călăraşi, ademenea bărbaţi din capitală după care le fura toţi banii în timp ce aceştia dormeau.

Potrivit Procuraturii sect. Rîşcani, în august 2010 inculpata în vîrstă de 23 ani a mers împreună cu un bărbat într-o cameră de hotel din capitală.

Profitînd de faptul că bărbatul a adormit, tînăra i-a sustras acestuia portmoneul în care se aflau peste 42 mii lei, după care a dispărut. Menţionăm că victima intenţiona să-şi procure un automobil.

Din datele procurorilor s-a stabilit că hoaţa a mai fost trasă la răspundere penală pentru două infracţiuni analogice săvîrşite în sectoarele Botanica şi Buiucani ale capitalei.

Prin cumul de sentinţe, inculpata a fost condamnată pentru acţiunile sale la 4 ani de închisoare cu încasarea prejudiciului material în sumă de 40.794 lei şi 700 lei prejudiciu moral.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-a-ramas-fara-zeci-de-mii-de-lei-dupa-ce-s-a-aventurat-cu-o-tanara-la-hotel/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19