Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat a fost împușcat mortal pe o stradă din Chișinău

Un bărbat de 35 de ani din Capitală a fost împuşcat mortal azi-dimineață, în jurul orei 5.00, pe strada Alecu Russo din sectorul Ciocana. Suspectul, un tânăr de 23 de ani, s-a predat poliţiei benevol.

Purtătorul de cuvânt al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir, a declarat pentru Info-Prim Neo că victima a petrecut într-un club de noapte împreună cu bănuitul. După ce au ieşit din club, între cei doi s-a iscat o ceartă, în urma căreia tânărul de 23 de ani l-a împuşcat pe bărbat.

Poliţia a fost alertată de către nişte persoane care au auzit împuşcături. Potrivit versiunii preliminare, suspectul a tras de câteva ori în bărbat, împuşcându-l în regiunea toracică dintr-un pistol de model Baikal, pe care îl deţinea legal. Bărbatul a murit pe loc.

După ceva vreme suspectul a venit la poliţie şi s-a predat benevol. Pe marginea acestui caz a fost intentat un dosar penal pentru omor intenţionat. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare de la 8 la 15 ani.

sursa:adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-a-fost-impuscat-mortal-pe-o-strada-din-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19