Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat a făcut infarct după ce a RÂS prea mult

Pentru bătrânul în vârstă de 69 de ani, zicala „mori de râs” a fost la un pas să se adeverească, după ce s-a uitat la un serial de comedie al postului BBC. Anthony Martin a făcut infarct după ce a râs prea mult la „Mrs Brown’s Boys”, un show de televiziune câştigător alpremiului Bafta în anul 2012, potrivit The Sun, citat de Romania TV.

Un bunic din Marea Britanie a fost la un pas de moarte. El a râs atât de tare, încât a făcut infarct. Din fericire, bărbatul este în afara oricărui pericol
.
El se uita împreună cu soţia la serialul de de comedie. În timpul unei faze comice, bătrânul a izbucnit într-un acces de râs isteric care i-a făcut inima să cedeze.

„Mereu am crezut că serialul este foarte amuzant. Dar această scenă mi-a provocat o sesiune de râs incontrolabilă. Am râs pentru câteva minute. Mai târziu m-am simţit ameţit. Era ca şi cum eram beat”, a povestit bărbatul întâmplarea.

Bunicul din oraşul englezesc Ammanford s-a dus la medicul de familie în ziua următoare pentru a afla de ce se simte rău. Doctorul a chemat imediat o ambulaţă, dat fiind starea precară a bărbatului. El a fost dus la spitalul din Carmarthen, unde medicii l-au diagnosticat cu probleme cardiace. Bătrânul suferise un atac de cord, care ar fi putut să îi fie fatal. Doctorii i-au montat un stimulatorul cardiac, pentru a regla bătăile inimii.

Cu toate că era să moară, Anthony Martin a declarat că va rămâne un fan al show-ului televizat, care este urmărit de peste opt milioane de britanici. El a adăugat că nu ar fi ştiut de problemele de inimă pe care le are, dacă nu s-ar fi uitat la serialul de comedie.

sursa: rtv.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-a-facut-infarct-dupa-ce-a-ras-prea-mult/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19