Select your Top Menu from wp menus

Un bărbat a decedat într-o explozie la Orhei VIDEO

Noaptea trecuta, o explozie a zguduit cartierul Nordic al orasului Orhei. Deflagratia, care a avut loc in blocul de locuit de pe strada Tamara Ciobanu, 8, a curmat viata unui barbat si a traumatizat alte trei persoane.<!–more–>
Dupa explozia care a distrus complet patru apartamente de la etajul doi, locatarii apartamentelor au fost evacuati. Organele de drept cerceteaza circumstantele incidentului teribil pentru a stabili cauza din care un om a murit, alte cateva persoane au fost ranite, iar blocul a ajuns in stare avariata.

Apelul la 901 a fost recepționat la ora 01.03 minute, informeaza Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE). Pompierii au stabilit că în urma exploziei un bărbat în vîrstă de 49 de ani a decedat, iar alte trei persoane, dintre care și o femeie au suportat traume.

Deflagrația care s-a produs la etajul doi a provocat prejudicii pentru 12 apartamente, de la etajele unu, doi și trei. 4 apartamente, cu suprafata totala de 192 de metri patrati, de la etajul doi au fost complet distruse. Geamurile altor apartamente din bloc au fost deteriorate.

Salvatori au întreprins acțiuni de evacuare a locatarilor din bloc si de căutare a victimelor. In lucrarile de deblocare si salvare au fost implicati 20 de angajati, sustine SPCSE intr-un comunicat de presa.

O comisie, in componenta careia intra reprezentanti ai Primariei Orhei si a Serviciului comunal-locativ, estimeaza pagubele, pentru ca sinistratilor sa le fie acordat ajutorul necesar.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-barbat-a-decedat-intr-o-explozie-la-orhei-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19