Select your Top Menu from wp menus

Un bancher suspectat de omorul unui consilier din Ceadîr – Lunga

Poliţia are un suspect în cazul omorului consilierului local de la Ceadâr – Lunga Serghei Ganev. Este vorba de şeful unei filiale de bănci din acelaşi oraş,  scrie 24 h.md, care face referire la surse din cadrul Ministerului de Interne.

Potrivit sursei citate, suspectul a dispărut fără urmă. Se presupune că acesta a fugit din țară prin Transnistria. Amintim că victima, înainte de a fi omorâtă a extras din contul bancar o sumă impunătoare de bani, circa – 200 de mii de dolari.

Serghei Ganev a fost găsit împuşcat într-o pădure din apropierea Ceadâr – Lunga. Corpul neînsufleţit a bărbatului era la câţiva zeci de metri de automobilul personal. Poliţia suspectează că victima a fost împuşcată în alt loc, apoi dusă în pădure.

sursa: 24h.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-bancher-suspectat-de-omorul-unui-consilier-din-ceadir-lunga/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19