Select your Top Menu from wp menus

Un băiat adoptat a fugit de acasă pentru a patra oară. O fată orfană a dispărut de la şcoala-internat FOTO

Doi minori sunt căutaţi de poliţia din Orhei. La începutul lunii curente,    un băiat a fugit pentru a 4-a oară de acasă. Mai inainte, la  sfârşitul lunii,  mai a dispărut o discipola a Şcolii-internat din Orhei.
Inspectoratul de poliţie Orhei informează într-un comunicat că acum 2 săptămâni, pe data de 4 iunie,  si-a abandonat domiciliul  minorul Ion Negara, elev în clasa a YIII-a la liceul „Onisifor Ghibu” din Orhei. Potrivit sursei, băiatul creşte într-o familie biparentală destul de asigurată, care l-a adoptat la vârsta de 8 ani. Împreună cu Ion au fost înfiate şi două surori mai mici ale acestuia, care se aflau în Casa de Copii din mun. Chişinău. Părinţii adoptivi exclud faptul, că minorul şi-ar cunoaşte  părinţii biologici sau alte rude de sângeşi ar fi putut pleca la acestea. Ultima dată minorul a fost observat în cercul unor adolescenti necunoscuti ,  în orasul  Orhei.

Oamenii legii au întreprins un ansamblu de acţiuni pentru a-l găsi pe fugar, însă fără niciun rezultat. Inclusiv, a fost verificată o adresă din Chişinău, unde băiatul se ascundea la sfârşitul lunii martie anul curent, când de asemenea a fugit de acasă.

Citeste si Băiatul dispărut din Orhei a fost găsit la Chişinău, în această amiază

Poliţia din Orhei anunţa şi despre dispariţia mai îndelungată a minorei Lidia Alexandrov. Fata, care are aproape 16 ani şi este orfană, a fost instuţionalizată la Şcoala-internat din Orhei în luna septembrie anul trecut, iar la 25 mai curent a plecat într-o direcţie necunoscută.

Persoanele care cunosc unde s-ar putea afla cei doi minori sunt rugate să apeleze 902 şi alte numere de telefoane, care sunt indicate în informaţia mai ampla a IP Orhei, care contine si semnalmentele  băiatului şi fetei dispărute.

  • baiat disparut
  • fata disparuta

Minori Disparuti IP Orhei by RadioOrhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-baiat-adoptat-a-fugit-de-acasa-pentru-a-patra-oara-o-fata-orfana-a-disparut-de-la-scoala-internat-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19