Select your Top Menu from wp menus

Un avocat din dosarul BEM implicat în procesul unei cariere din Orhei

În litigiul privind terenul situat deasupra zăcământului de piatră – a unei cariere din Orhei – figurează un avocat implicat în unul din dosarele băncii falimentate – Banca de Economii. Este vorba despre Maxim Sidorenco, care reprezintă o persoană din cartierul Slobozia Doamnei al orașului, care, împreună cu Consiliul Municipal și Primăria Orhei, au atacat decizia Curții de Apel Chișinău, prin care s-a anulat interdicția de activitate economică în carieră.
Potrivit unei încheieri judecatoresti, la începutul lunii iulie curent Sidorenco, dar și autoritățile locale, au solicitat  amânarea examinarii cererii de revizurie a deciziei  CA. Atât cererea de amânare, cât și cererea de revizuire au fost respinse de Curtea de Apel.
Numele lui Maxim Sidorenco apare menționat de realitatea.md ca fiind reprezentantul părții vătămate din partea Băncii de Economii în dosarul fostului șef BEM, Grigore Gacikevici. Același Maxim Sidorenco, a fost avocat al  primarului de Orhei, Ilan Shor, care s-a aflat la șefia BEM în perioada 2013-2014, într-un litigiu cu Inspectoratul Fiscal de Stat.
Litigiul între autoritățile locale și întreprinderea Ordonatcom.SRL, care gestionează o carieră în cartiertul Slobozia Doamnei, din Orhei  a început in anul trecut, iar mai multe detalii le puteți găsi în investigația „Războiul pietrei la Orhei”

Războiul pietrei la Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-avocat-din-dosarul-bem-implicat-in-procesul-unei-cariere-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19