Select your Top Menu from wp menus

Un avocat din Capitala, arestat pentru ca ar fi estorcat 3000 lei

O femeie angajata în calitate de avocat al unui Biroului de Avocați din capitală a fost reținut în flagrant, în momentul în care a primit 1 500 euro.

Avocatul, în vîrstă de 53 de ani, ar fi  comunicat unui client de al său că are  influienţă asupra unui procuror şi îl va putea determina pe acesta să înceteze cauza penală intentată în privinţa fiului victimei, cu scoaterea acestuia de sub urmărire penală. Fiul victimei risca să fie arestat în momentul revenirii sale în R. Moldova. În schimbul  serviciilor promise  femeia ar fi cerut  3 000 euro, informeaza Centru de presă al DP MAI.

Oamenii legii au organizat un flagrant i în momentul transmiterii  primei tranșe de bani. Avocatul a recunoscut faptul primirii banilor actualmente fiind cercetat în stare de arest .
Potrivit legislației, persoanele culpabile de „Trafic de influienţă”  riscă o amendă în mărime de până la 10 000 lei sau închisoare pe un termen de până la 3 ani.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-avocat-din-capitala-arestat-pentru-ca-ar-fi-estorcat-3000-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19