Select your Top Menu from wp menus

Un avocat din Cantemir, reţinut de CNA într-un dosar de trafic de influenţă

Un avocat din Cantemir a fost reţinut de către ofiţerii Direcţiei teritoriale Sud a CNA, fiind bănuit de trafic de influenţă.
Potrivit denunţătorului, avocatul i-ar fi cerut 2000 de lei, susţinând că are influenţă asupra procurorului din cadrul Procuraturii Cantemir şi că-l poate determina pe acesta să deschidă un dosar penal pe faptul maltratării declarantului de către trei persoane.
Constatarea în flagrant a avut loc în biroul de serviciu al avocatului după primirea sumei pretins extorcate. Omul legii a fost reţinut pentru 72 de ore şi se află în custodia DGT Sud a CNA.
Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru trafic de influenţă, iar dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare sau o amendă de până la 30 000 de lei.
Amintim că de la începutul anului, CNA a iniţiat 16 urmăriri penale pe numele avocaţilor.
Conducerea urmăririi penale este exercitată de către procurorii anticorupţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-avocat-din-cantemir-retinut-de-cna-intr-un-dosar-de-trafic-de-influenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19