Select your Top Menu from wp menus

Un avion şi-a pierdut o uşă în zbor

Un avion care zbura deasupra statului american Florida si-a pierdut o uşă în timpul zborului. Avionul decolase din oraşul Opa-Locka şi se îndrepta către aeroportul din Pompano Beach.

Se pare că uşa a început să se desprindă de aeronavă la decolare şi a căzut în timp ce avionul se afla deasupra unui teren de golf din Hallandale Beach, potrivit postului de televiziune CNN, citat de Ziare.com.

După ce uşa a căzut, avionul de tip business, Canadair CL600, a fost redirecţionat spre aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood International Airport. Terenul de golf a fost închis o scurtă perioadă de timp după incident.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-avion-si-a-pierdut-o-usa-in-zbor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19