Select your Top Menu from wp menus

Un autoturism furat din Germania, reţinut la Chişinău

Două autovehicule cu numere de înmatriculare din Germania au fost reţinute de către Poliţia Rutieră a MAI, din motiv că circulau în baza actelor contrafăcute.

Astfel, la data de 3 iunie curent, a fost reţinut un „Wolkswagen Passat”, înregistrat în Germania, care se deplasa pe teritoriul ţării cu certificat de înmatriculare falsificat, fiind-ui schimbat ilegal termenul de valabilitate, iar al doilea mijloc de transport de model „Mercedes Benz”, fabricat în anul 2009, în urma verificării s-a constatat că este furat de pe teritoriul Germaniei.

Ambele autoturisme cât şi şoferii acestora au fost reţinuţi pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea măsurilor legale ce se impun.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-autoturism-furat-din-germania-retinut-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19