Select your Top Menu from wp menus

Un automobil VAZ, transformat în fier şi scrum, nu departe de Bolohan FOTO

Un automobil de model VAZ s-a aprins din mers, pe  drumul dintre oraşul Orhei şi satul Bolohani. Pompierii au ajuns la locul incendiului în 6 minute după parvenirea semnalului telefonic, dar automobilul era deja in cea mai mare parte  distrus de foc. În automobil se afla doar șoferul, care nu a avut de suferit.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei, nu departe de satul Bolohan. Şoferul a simţit miros de fum în timp ce se deplasa spre Bolohan. Nu departe de sat a oprit automobilul, iar când a deschis capota, au izbucnit flăcările. Bărbatul a anunțat pompierii care au ajuns rapid la faţa locului și au stins focul, dar VAZul era deja ars aproape în întregime.

Inspectorul din cadrl DSE Orhei, Afanasie Stici, a declarat că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de o defecțiune tehnică. Acesta a mai menționat  că   distrugerea totală a mașinilor care iau foc se produce rapid – în doar 10 minute de la izbucnirea incendiului.

Potrivit datelor DSE Orhei, în medie,  pe an sunt înregistrate până la 5  astfel de cazuri.
Amintim că acum 2 luni, în apropierea locaţiei ‘2 Haiduci’ de pe traseul Orhei – Chişinău a ars un autocar de model MAN.

Vezi Un autobuz “MAN”, făcut scrum nu departe de Orhei FOTO

  • incendiu automobil vaz bolohan orhei (2)
  • incendiu automobil vaz bolohan orhei (1)

foto DSE Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-automobil-vaz-transformat-in-fier-si-scrum-nu-departe-de-bolohan-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19