Select your Top Menu from wp menus

Un autobuz din Moldova implicat într-un accident rutier în Ucraina

Doi cetăţeni ai Republicii Moldova, şoferul şi partenerul său, au ajuns în spital în urma unui accident produs în regiunea Cerkasî din Ucraina. Autobuzul condus de aceștia a ajuns într-un șanț, informează publicația Segodnya.

Potrivit Ministerului Situaţiilor Excepţionale din Ucraina, accidentul a avut loc noaptea din 29 iunie, în jurul orei 1.00, lângă satul Buzovka, pe șoseaua „Kiev – Odesa”. Autocarul turistic de marca „Neoplan”, care venea din Federația Rusă în Republica Moldova, a alunecat într-un şanţ şi s-a oprit în copaci.

În urma accidentului, şoferul şi însoţitorul său au fost transportați la un spital din apropiere cu diferite leziuni corporale.
Pe lângă cei doi șoferi, în salonul autobuzului se aflau 15 pasageri, toți cetățeni moldoveni. Niciunul dintre ei nu a fost rănit.
sursaL unimedia.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-autobuz-din-moldova-implicat-intr-un-accident-rutier-in-ucraina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19