Select your Top Menu from wp menus

Asasin cecen, cu paşaport moldovenesc, împuşcat in Ucraina

După o operaţiune nemaiîntâlnită în cei 20 de ani de independenţă a Ucrainei, care a implicat trupe speciale şi tehnică blindată, o bandă de ucigaşi în frunte cu Aslan Dikaev a fost lichidată la Odessa. Dikaev utiliza şi un paşaport moldovenesc eliberat pe numele Tabac Nicolai, născut pe 4 februarie 1981.
Operaţiunea a început vineri după ce doi miliţieni ucraineni şi un soldat al trupelor cu destinaţie specială „Berkut” au murit, iar patru din colegii lor au fost răniţi în urma unui schimb intens de focuri ale forţelor de ordine cu o bandă de ucigaşi.
După lupta din noaptea spre 30 septembrie, Dikaev şi doi complici înarmaţi cu mitraliere Kalaşnikov şi cu aruncătoare de mine s-au ascuns într-un imobil din Odessa, unde au şi fost înconjuraţi de trupele speciale ucrainene. Ieri, după un intens schimb de focuri, Dikaev şi complicii săi au fost lichidaţi.

                           sursa: www.ziar.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-asasin-cecen-cu-pasaport-moldovenesc-a-fost-impuscat-in-ucraina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19