Select your Top Menu from wp menus

Un angajator american oferă 7500 de dolari, bani de buzunar în concediu.Condiţia- Să nu lucrezi!

CEO-ul companiei FullContact Bart Lorang a facut un anunt incredibil pe blog-ul companiei.
Compania cu sediul in Denver le ofera angajatilor, pe langa concedii platite, si 7.500 de dolari anual, bani de buzunar.
Exista insa trei conditii pentru ca angajatii sa poata beneficia de acesti bani:
– trebuie sa plece neaparat in concediu;
– este imperios necesar sa se relaxeze;
– este INTERZIS sa lucreze in timpul concediului.
Asta e tot! Si nu e o gluma. In plus, compania face momentan angajari, in caz ca sunteti interesati. Posturile libere sunt: programatori iOS si Mac, inginer de platform si un job in departamentul de dezvoltare a afacerilor.
Iar FullContact nu este prima companie din Statele Unite care ofera astfel de beneficii angajatilor. EventBrite ofera masaje saptamanale gratuite, EverNote le permite angajatilor sa isi ia cate zile de concediu vor, Qwiki plateste costurile de transport, daca trebuie sa te muti ca sa semnezi un contract cu ei, iar GetGlue cumpara fiecarui nou angajat un iPad.
Nici Google nu este mai prejos si ofera angajatilor consulatii gratuite la medic si mancare gratis. In plus, angajatii beneficiaza de serviciile unui hairstylist, de asemenea, gratuit.
Potrivit unui studiu efectuat recent, beneficiile la locul de munca au un impact pozitiv asupra companiei, care se dezvolta mai rapid.
sursa:  stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-angajator-american-ofera-7500-de-dolari-bani-de-buzunar-in-concediu-conditia-sa-nu-lucrezi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19