Categories: RegiuneSocialȘtiri

Un angajat CNA care s-ar fi aflat în stare de ebrietate – stopat lângă Orhei

Un angajat al Centrului Național Anticorupție(CNA) a ajuns în vizorul polițiștilor de patrulare, după ce a fost prins beat la volan. Incidentul a avut loc în noapea de 19 spre 20 ianuarie curent, în apropiere de localitatea Step-Soci, raionul Orhei.
Deși Igor Caraman neagă cu vehemență că s-ar fi aflat el la volan, polițiștii de parulare susțin că el conducea mașina în momentul când a fost oprit de către aceștia. Mai mult decât atât, angajatul CNA a refuzat să treacă testul la alcoolemie și spune că angajații Inspectoratului Național de Patrulare (INP) vor să-i denigreze imaginea, scrie Ziarul National.
Întrebat de ce a refuzat să treacă testul de alcoolemie, acesta a spus că ar fi solicitat documentul de verificare metrologică al alcooltestului, însă nu i s-a prezentat.
INP precizează căLa solicitarea polițiștilor de patrulare, șoferul a refuzat testarea cu alcooltestul „Drager”. Mai mult, acesta a refuzat categoric să meargă la instituția medicală pentru a fi supus examinării medicale. Acesta a fost escortat la Inspectoratul de Poliție raional și s-a ales cu dosar penal pentru refuzul alcooltestului.
Deși bărbatul susține că le-a cerut inspectorilor de patrulare să i se prezinte certificatul de verificare metrologică, oamenii legii spun că acesta nu a cerut respectivul act, deși nu ar fi fost o problemă prezentarea lui.Centrul Național Anticorupție a confirmat că barbatul este un angajat al instituției și că în urma acestui caz a fost deschisă o anchetă internă. Dacă se va demonstra că acesta s-a urcat la volan în stare de ebrietate, bărbatul de 33 de ani va fi concediat.

RadioOrhei

Recent Posts

Anul trecut a continuat tendința de descreștere a numărului copiilor născuți la Orhei

În 2023 în raionul Orhei s-au născut cu 120 de copii mai puțin comparativ cu…

3 zile ago

Procuratura Anticorupție a prezentat noi detalii despre scrisoarea din 14 mai

Procuratura Anticorupție (PA) a făcut astăzi mai multe precizări aferent sursei comunicărilor telefonice obținute de…

3 zile ago

Data referendumului, decisă în Parlament pe fondul criticilor opoziției. Când va avea loc și la ce întrebare vor răspunde cetățenii

Referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE) va fi organizat la toamnă, pe…

3 zile ago

Și fosta primărița din Jora de Mijloc, Marina Tauber ar fi primit cetățenia Rusiei

Agenția de presă INFOTAG scrie că deputata Marina Tauber, ar fi primit cetățenia rusească concomitent…

3 zile ago

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei

Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat…

3 zile ago