Select your Top Menu from wp menus

Un angajat al Penitenciarului Brănești și-a pus capăt zilelor

Cadavrul unui bărbat strangulat a fost descoperit la domiciliul acestuia, în dimineața zilei de astăzi într-o casă din satul Trebujeni, Orhei.

Potrivit unui comunicat al IP Orhei, bărbatul strangulat avea 26 de ani şi era angajat la Penitenciarul Brănești.

Bărbatul era divorţat, locuia singur şi a fost găsit fără suflare de către șeful său. Acesta l-a telefonat pentru a afla motivul neprezentării subalternului la serviciu, iar după care a mers acasă la angajatul penitenciarului.

Potrivit aceleași surse, medicul legist  nu a depistat pe corpul tânărului urme de moarte violente şi versiunea preliminară a decesului este suicidul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-angajat-al-penitenciarului-branesti-si-a-pus-capat-zilelor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19