Select your Top Menu from wp menus

Un american a omorât un om în direct pe Facebook

Un american care a ucis un bătrân şi a transmis crima în direct, pe Facebook, este căutat acum de poliţiştii din Cleveland. Presa americană, citată de Digi24,  relatează că cercetările sunt cu atât mai intense cu cât, într-o altă înregistrare pe contul lui de socializare, suspectul spusese că a omorât alte 13 persoane şi că va continua să ucidă la întâmplare până când va fi prins.  

Filmarea a fost postată de bărbatul de 37 de ani pe contul său de Facebook. După ce a fost făcută această înregistrare, americanul şi-a oprit maşina lângă un bătrân de 78 de ani aflat pe trotuar şi l-a împuşcat cu sânge rece, aparent la întâmplare.

Poliţia nu a confirmat că Steve Stephens ar mai fi ucis pe altcineva în afară de bătrânul omorât în direct pe Facebook. Potrivit presei de peste Ocean, suspectul a comis această crimă după o ceartă cu iubita, care l-ar fi părăsit.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-american-a-omorat-un-om-in-direct-pe-facebook/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19