Select your Top Menu from wp menus

Un adolescent din Anenii Noi a fost reţinut după ce a furat o Mazda .VIDEO

Un adolescent din Anenii Noi a fost reţinut după ce a furat o Mazda relatează Radio Orhei cu referire la serviciul de presă al Poliţiei Rutiere.

Un echipaj mobil al Secţiei poliţie rutieră din cadrul Comisariatului General de Poliţie al mun. Chişinău, a reţinut un automobil de model Mazda 6 la volanul căruia se afla un minor în vârstă de 15 ani, după ce l-a urmărit până în comuna Roşcani raionul Străşeni. Cazul a avut loc în jurul orei 03.00, la data de 4 ianuarie curent pe strada Calea Ieşilor din sectorul Buiucani. Motivul poliţiştilor de a stopa autovehicolul a fost deplasarea acestuia pe contrasens şi geamul lateral deteriorat.

După mai multe discuţii duse cu minorul, agenţii de circulaţie au constatat că unitatea de transport a fost răpită din curtea unui bloc din sectorul Buiucani. Ulterior el a fost predat la comisariatul sector pentru documentare. Băiatul s-a dovedit a fi originar din raionul Anenii Noi. Potrivit lui, în automobil ar fi pătruns prin spargerea geamului iar motorul l-ar fi pornit cu cheia ascunsă de proprietar în scrumiera din salon. Asupra lui a fost găsită unealta din fier cu care ar fi spart parbrizul. Poliţiştii îl bănuiesc că s-ar fi specializat în furturile din automobile, cel puţin patru cazuri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-adolescent-din-anenii-noi-a-fost-retinut-dupa-ce-a-furat-o-mazda-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19