Select your Top Menu from wp menus

Un actor celebru dă bacalaureatul la 41 de ani

Actorul american Mark Wahlberg, în vârstă de 41 de ani, va urma un curs online care îl va ajuta să îşi obţină diploma de bacalaureat.

Starul american, care a petrecut o perioadă în închisoare la vârsta de 16 ani şi a avut numeroase probleme de comportament în adolescenţă, nu a absolvit liceul şi s-a înscris recent la un curs online pentru a-şi completa educaţia şi pentru a-şi obţine diploma de bacalaureat, informează femalefirst.co.uk.

„Există acest program nou, în Massachusetts, unde poţi să faci cursuri pe internet. Îl voi începe în această lună, pentru a-mi lua diploma de bacalaureat. Trebuie să urmez toate cursurile de la care am lipsit în liceu şi sunt puţin emoţionat din acest motiv. Dar voi merge până la capăt. Am multe momente de pauză în timpul filmărilor pe care mi le petrec în cabina mea şi, astfel, sper că voi reuşi să finalizez acest curs în aproximativ opt luni”, a spus actorul american.
Mark Wahlberg, care avea şanse mari să fie primit în grupul pop-dance New Kids On The Block, din care făcea deja parte fratele său mai mare Donnie, a fost încarcerat pentru 45 de zile la Deer Island House of Correction din Boston, la vârsta de 16 ani, după ce a bătut un bărbat.
sursa: realitatea.net

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-actor-celebru-da-bacalaureatul-la-41-de-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19