Select your Top Menu from wp menus

Un „Titanic” moldovenesc încărcat cu marmură a naufragiat aproape de ţărmul Greciei

O navă maritimă sub pavilion moldovenesc încărcat cu marmură a naufragiat aproape de ţărmul Greciei din cauza unor defecţiuni tehnice la motoare.

Nava maritimă s-a pornit din Turcia şi se îndrepta în portul Pirei din Grecia, dar în urma unor defecţiuni tehnice la motoare, nava a pierdut controlul şi nu îşi poate relua cursul.

La bordul navei sunt zece oameni, şapte dintre ei sunt cetăţeni ai Ucrainei şi trei din Federaţia Rusă. Pentru salvarea echipajului, din portul Pirei se îndreaptă o navă grecească.

În Marea Egee unde a suferit naufragiul nava, furtuna depăşeşte 6-7 grade pe scara Bosfor.

sursa: 24hmd


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/un-%e2%80%9etitanic-moldovenesc-incarcat-cu-marmura-a-naufragiat-aproape-de-tarmul-greciei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19