Select your Top Menu from wp menus

Ultima super fiţă a arabilor: stadion în deşert, sub nisip

Imaginaţia şi banii şeicilor au depăşit orice limite. Arabii pregătesc o premieră în domeniul arhitecturii stadioanelor de fotbal, cu o arenă de 40.000 de locuri care va fi construită în deşert, sub nisip.

Stadionul viitorului, care va costa 750 de milioane de euro, va fi construit în deşertul Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, sub nivelul mării, scrie realitatea.net.

Arena, proiectată de MZ Architects, se va numi „The Rock Stadium” (în proiect se numeşte „The Sand Stadium”) şi este un moft al şeicului Mohammed Bin Zayed, proprietarul echipei Al Ain, la care este legitimat Mirel Rădoi şi care este antrenată de Cosmin Olăroiu.

Arena ultramodernă va avea sisteme performante pentru a putea controla temperatura la nivelul gazonului, dar şi în tribune. Al Ain, care a câştigat campionatul în Emiratele Arabe Unite, evoluează acum pe un stadion cu 18.000 de locuri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ultima-super-fita-a-arabilor-stadion-in-desert-sub-nisip/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19