Select your Top Menu from wp menus

Ultima fiţă: s-a lansat berea din excremente de elefant!

Cea mai ciudată bere din lume! Se numeşte ”Un, Kono Kuro” şi a fost lansată recent la Tokyo de producătorul japonez de bere St. Gallen. Preparată din dejecţii de elefant, băutura a avut un succes uriaş.
Pe principiul, nimic nu se aruncă, totul se reciclează, cercetătorii niponi au reuşit să creeze carne din fecale umane, nu e de mirare că acum au lansat berea din fecale de elefant thailandez. La lansare, băutura s-a vândut în numai câteva minute într-un bar din capitala japoneză, numai la pahare, la preţul de 50 de dolari paharul.
Denumirea berii, „Un, Kono Kuro”, provine de la un joc de cuvinte, cuvântul „unko” însemnând „caca” în limba japoneză. Cei care au reuşit să guste noul sortiment de bere spun că are o aromă cu totul specială.

sursa: click.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ultima-fita-s-a-lansat-berea-din-excremente-de-elefant/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19