Select your Top Menu from wp menus

UE are dovezi cu privire la prezența trupelor ruse în Ucraina (europarlamentar olandez)

Uniunea Europeană și NATO dispun de probe solide privind prezența de trupe ruse în Ucraina, cu toate că autoritățile ruse neagă aceasta, a declarat europarlamentarul olandez Johannes Cornelis van Baalen într-un interviu pentru Deutsche Welle, citat de publicația Ukrainskaia Pravda. „Evident, avem dovezi. Avem imagini din satelit. De la Kremlin am auzit deja: nu există trupe ruse în Crimeea, iar acum ,,nu există,, nici în partea de est a Ucrainei. Toată lumea știe însă că aceasta este o minciună”, a afirmat parlamentarul european olandez, insistând: „UE are dovezi și NATO are dovezi”, chiar dacă Putin le va nega și respinge.
„Dacă nu sunt trupe ruse în Ucraina, atunci de unde vin cadavrele soldaților uciși? De unde vin răniții în spitalele militare din Rostov și Sankt Petersburg?”, a întrebat retoric el, adăugând că „negările părții ruse sunt lipsite de sens”.
„Este o minciună pură și propagandă, în care, din păcate, mulți oameni cred. Și Putin va continua să facă ceea ce-i place: să trimită trupe sau să le retragă. În el nu se poate avea încredere”, a subliniat europarlamentarul menționat.
De asemenea, el crede că Statele Unite și Uniunea Europeană ar trebui să ajute Ucraina în discuțiile cu Moscova.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ue-are-dovezi-cu-privire-la-prezenta-trupelor-ruse-in-ucraina-europarlamentar-olandez/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19