Select your Top Menu from wp menus

UE a donat 52 de mașini noi pentru Poliția din R. Moldova

Uniunea Europeană a donat 52 de mașini, în valoare de 20 de milioane de lei, pentru Poliția din R. Moldova. 

Automobilele de model „Dacia Duster” au fost achiziționate în cadrul Programului „Suport Bugetar pentru Reforma Poliției” implementat în contextul Acordului de finanțare, încheiat între Uniunea Europeană și Republica Moldova, precum și a Strategiei de dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020, care au menirea să suplinească deficitul de autospeciale existent la nivelul structurilor teritoriale ale Poliției.

Toate automobilele sunt echipate cu sisteme moderne de monitorizare (GPS) incluse în sistemul național de intervenții 112, urmând a fi dotate, în scurt timp, cu dispozitive de comunicare securizată în standard TETRA, precum și cu alte echipamente necesare unor intervenții profesioniste din partea polițiștilor.

Prin intermediul acestui program finanțat de UE au fost procurate deja 107 astfel de mașini, valoarea totală a achiziției ridicându-se la 20 de milioane lei.

Până în prezent, cu suportul UE au mai fost achiziționate și autospeciale pentru transportarea persoanelor deținute, pentru serviciile de investigare a infracțiunilor, pentru ofițerii de sector, autolaboratoare criminalistice mobile pentru cercetarea locului infracțiunii, tehnică de calcul și mijloace periferice pentru serviciile de investigații, echipament special pentru realizarea misiunii Poliției etc.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ue-a-donat-52-de-masini-noi-pentru-politia-din-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19