Select your Top Menu from wp menus

Ucraina: Șapte soldați uciși în estul separatist, cel mai grav bilanț începând din mai

Șapte soldați ucraineni au fost uciși în luptele dintre rebelii proruși și forțele guvernamentale în estul Ucrainei, acesta fiind cel mai grav bilanț începând din luna mai, a anunțat marți armata ucraineană, potrivit AFP.

”În cursul ultimelor 24 de ore, în confruntări șapte soldați ucraineni au fost uciși și 14 au fost răniți”, a afirmat purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, Andrii Lâsenko.

Situația rămâne tensionată în regiunea Lugansk, unul dintre fiefurile rebelilor proruși, mai ales în localitățile Propasna, Krimske și Stanița Luganska.

”În medie, fiecare schimb de focuri durează o jumătate de oră, dar poate continua până la două ore, cum a fost cazul ieri (luni) la Stanița Luganska”, a explicat Lâsenko.

Confruntări au avut loc și la Gorlivka, în regiunea Donețk.

Peste 9.400 de persoane au fost ucise de la declanșarea ostilităților în estul Ucrainei, în aprilie 2014. În pofida mai multor acorduri de încetare a focului, confruntări armate au loc aproape cotidian de-a lungul liniei frontului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ucraina-sapte-soldati-ucisi-in-estul-separatist-cel-mai-grav-bilant-incepand-din-mai/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19