Select your Top Menu from wp menus

Ucraina a decis introducerea de vize pentru cetatenii rusi si iesirea din Comunitatea Statelor Independente

Ucraina a decis ieri introducerea de vize de calatorie pentru cetatenii rusi, a anuntat miercuri secretarul Consiliului ucrainean de aparare si securitate nationala, Andrei Parubi, citat de AFP.

„Am cerut Ministerului Afacerilor Externe sa introduca un regim de vize cu Rusia”, a declarat Parubi, la finalul unei reuniuni a Consiliului.

Secretarul Consiliului ucrainean de aparare si securitate nationala a mai anuntat miercuri ca Ucraina a decis sa iasa din Comunitatea Statelor Independente (CSI), care reuneste 11 republici ex-sovietice si este condusa de Rusia.

„S-a decis demararea procesului de iesire din CSI”, a declarat Parubi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ucraina-a-decis-introducerea-de-vize-pentru-cetatenii-rusi-si-iesirea-din-comunitatea-statelor-independente/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19