Select your Top Menu from wp menus

Ucigasul tanarului, impuscat pe stadion, va sta 22 ani la racoare

Tanarul  se afla  pe stadionul de fotbal din raionul Leova şi a fost împuşcat mortal  de tatal baiatului cu care se afla in  conflict!  

Potrivit procurorilor, în aprilie 2011, aflându-se pe stadionul din raionul Leova, inculpatul a tras focuri de armă într-un tânăr. Victima a decedat pe loc, iar barbatul  fiind beat,  a părăsit locul faptei.
În ziua următoare, făptaşul aflându-se la terasa unui bar din apropierea unei localităţi din raionul Ialoveni s-a luat la ceartă cu un bărbat. Fiind din nou beat, inculpatul a tras în victimă, însă ultimul a supravieţuit datorită ajutorului medical acordat.
Procurorii menţionează că inculpatul a mai fost tras la răspundere penală.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ucigasul-tanarului-impuscat-pe-stadion-va-sta-22-ani-la-racoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19