Select your Top Menu from wp menus

Ucigaşii femeii taximetrist au fost reţinuţi la Ceadâr-Lunga

Ministerul de Interne anunţă că a reţinut 2 tineri, un bărbat de 33 de ani şi o femeie de 27 de ani, acuzaţi că ar fi autorii crimei de la Pojăreni, când o femeie taximetrist a fost găsită înjunghiată. Potrivit primelor informaţii, cei doi ar fi recunoscut crima. Bărbatul nu este la prima abatere având un cazier bogat. Acum câţiva ani a fost condamnat pentru jaf şi tâlhărie. Cei doi au fost reţinuţi la Ceadâr-Lunga unde se află în custodia poliţiei.

Interesant este că acum 4 zile, se anunţa că 2 indivizi au fost reşinuţi de poliţie în acest caz. Oamenii legii au refuzat atunci să ofere detalii, invocând secretul anchetei.

Crima oribilă a avut loc acum o săptămână. Cadavrul unei femei taximetriste a fost găsit de dimineaţă într-o podgorie de viţă-de-vie, în apropiere de Pojăreni. Se presupune că femeia a fost omorâtă în altă parte, iar corpul neînsufleţit a fost aruncat în vie.
sursa:prime.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ucigasii-femeii-taximetrist-au-fost-retinuti-la-ceadar-lunga/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19