Select your Top Menu from wp menus

TVR ar fi gata să revină de la 1 decembrie pe rețelele de cablu moldovene

Șeful Societății Române de Televiziune, Claudiu Săftoiu, i-a spus la Chișinău spicherului moldovean, Igor Corman că televiziunea publică română TVR este gata să revină de la 1 decembrie pe rețelele de cablu moldovene.

Potrivit unui comunicat al parlamentului moldovean, Claudiu Săftoiu a mai spus că TVR va oferi o grilă specială cu programe pentru publicul moldovean.

Autoritățile moldovene și române au semnat la mijlocul lunii septembrie un acord care garantează prezența televiziunii române în Republica Moldova mai întâi prin cablu iar din 2015 prin emisie digitală. TVR a încetat în schimb procesul la CEDO împotriva deciziei din septembrie 2007 a fostei guvernări comuniste moldovene, care i-a sistat emisia prin eter în Republica Moldova.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tvr-ar-fi-gata-sa-revina-de-la-1-decembrie-pe-retelele-de-cablu-moldovene/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19