Select your Top Menu from wp menus

TV-urile – partenere mediatice preferate ale Primăriei Orhei și-au schimbat beneficiarul

Portalul mold-street.com scrie că televiziunile TV6 și Orhei TV și-au schimbat beneficiarul. Este vorba de Dumitru Chitoroagă, care ocupa postul de administrator al SRL Media Resurse, companie ce deține licențele pentru cele două posturi TV.
Anterior beneficiar al SRL Media Resurse se număra  Irina Țvic, fiica Ritei Țvic, decedată la începutul anului 2020.
Dumitru Chitoroagă a ajuns consilier din partea Partidului Șor în Consiliul Municipal Ungheni. Totodată acesta a activat la Sputnik Moldova până la începutul anului curent. Chitoroagă a declarat pentru mold-street.com că din 2020 nu mai are tangențe cu Partidul Șor, iar cu Sputnik Moldova a avut ”o colaborare frumoasă”.


De menționat că atât TV6 fondat de SRL Media Resurse cât și Orhei TV fondat de aceiași societate comercială se numără printre partenerii media preferați ai Primăriei Orhei, logourile acestor media fiind nelipsite de pe mai multe bannere din mediul online care anunțau diferite evenimente ale autorităților locale.
Mai mult ca atât bannerele ce făceau și fac promovare celor două posturi TV au fost și mai sunt amplasate pe teritoriul public al Orheilandului.