Select your Top Menu from wp menus

Tutunul va putea fi folosit pe post de combustibil. VIDEO

Oamenii de ştiinţă din Statele Unite susţin că tutunul ar putea fi soluţia pentru dezvoltarea unui combustibil ieftin şi eficient.

Cercetătorii americani de la UC Berkeley şi ai Proiectului FOLIUM, dezvoltat de Laboratorul Naţional Lawrence Berkeley, folosesc lumina pentru a transforma carbonul din frunzele de tutun în biocombustibili.

Potrivit cercetătorilor, tutunul poate genera biocombustibil cu un randament mult mai bun decât al altor plante. Cea mai mare parte a uleiului se găseşte în seminţe, 40% din compoziţia lor putând fi extrasă şi folosită în producerea combustibililor.

sursa: antena3.ro

Converting tobacco plants into fuel for cars and airplanes from University of California on Vimeo.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tutunul-va-putea-fi-folosit-pe-post-de-combustibil-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19