Select your Top Menu from wp menus

Tupeu maxim! Stau de 2 ani ilegal in R.Moldova şi au mai organizat o reţea ilegală de jocuri de noroc

Poliţia cercetează doi străini în vîrstă de 33 şi 34 ani, care se află ilegal pe teritoriul R Moldova de aproximativ doi ani. Cuplul a organizat și a implementat o schemă frauduloasă de îmbogățire prin desfășurarea activității de exploatare a automatelor electronice de joc cu cîștiguri bănești, în lipsa licenței pentru activitatea dată , relatează Radio Orhei cu referire la serviciul de presă al MAI.
În patru piețe din mun. Chișinău au fost instalate douăsprezece automate electronice de joc, deghizate în aparate de curățat încălțămintea. Ele se puneau în funcțiune cu ajutorul fiselor pe care clienții le procurau la prețul de un leu bucata.
străinii au fost sancționați contravențional pentru incălcarea regulilor de ședere si munca si  organizarea ilegala a  jocurilor de noroc  a in suma totala de  10 000 lei.

De asemenea, a fost stabilit că unul din străini a fost anterior judecat pentru săvîrșirea unei infracțiuni și actualmente se află sub supravegherea Biroului de Probațiune Centru mun. Chișinău, în adresa căruia au fost expediate materiale în vederea executării integrale a sancțiunii penale, informeaza serviciul de presa al MAII. .

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tupeu-maxim-stau-de-2-ani-ilegal-in-r-moldova-si-au-mai-organizat-o-retea-ilegala-de-jocuri-de-noroc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19