Select your Top Menu from wp menus

Tulburător: O mamă aude inima fiului ei mort bătând într-un alt trup VIDEO

April Beaver, o femeie care şi-a pierdut fiul chiar în ziua de Crăciun a anului trecut, a trecut printr-o experienţă tulburătoare. Aceasta a auzit din nou inima fiului ei bătând, dar într-un alt trup.

Inima băiatului ei, mort din cauza unei malformaţii circulatorii, a fost donată şi a salvat viaţa unui medic psihiatru, relatează New York Daily News, citat de antena3.ro.

Recunoscător pentru gestul care l-a scăpat de la moarte, doctorul Chuck Shelton şi-a dorit să cunoască familia donatorului, iar întâlnirea acestuia cu April, mama lui Caleb, a fost extrem de emoţionantă.

Mama îndurerată a ascultat, cu ajutorul unui stetoscop, cum inima fiului ei bate din nou… în trupul medicului.

Vezi în materialul video de mai jos cum a reacţionat aceasta.

sursa: antena3.ro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tulburator-o-mama-aude-inima-fiului-ei-mort-batand-intr-un-alt-trup-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19