Select your Top Menu from wp menus

Tudor Copaci: Moldova nu este afectată de sistarea livrărilor de gaze ruseşti către Ucraina

Viceministrul economiei, Tudor Copaci, afirmă că Republica Moldova nu este momentan afectată de întreruperea livrărilor de gaze ruseşti către Ucraina. Noi preluăm gazele din conducta de tranzit spre UE şi nu avem deocamdată nici un impediment”, a declarat Tudor Copaci Europei Libere.

Anterior, autorităţile moldovene dădeau asigurări că au înţelegeri cu partea ucraineană care s-ar fi angajat ca în cazul unei sistări a livrărilor ruseşti să livreze din propriile rezerve sau din surse alternative (neprecizate).

În discuţia cu Europa Liberă, Tudor Copaci s-a ferit să comenteze subiectul. „Sunt negocieri care ţin de activitate comercială şi nu este momentul să discutăm aşa subiecte. Dacă va fi cazul, vom reveni cu comentarii”, a explicat viceministrul economiei, Tudor Copaci.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tudor-copaci-moldova-nu-este-afectata-de-sistarea-livrarilor-de-gaze-rusesti-catre-ucraina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19