Select your Top Menu from wp menus

Tu stii sa tii CORECT mouse-ul? Vezi ce risti!

Multi utilizatori ai calculatoarelor stiu sa foloseasca mouse-ul corect. Unii insa au dureri la incheietura din cauza soricelului de la serviciu, scrie bzi.ro.

 Multi dintre utilizatorii unui calculator au impresia ca stiu sa foloseasca unmouse corect. Adevarul este ca exista suficient de multe persoane care au opozitie incorecta, si care risca sa faca sindromul tunelului carpian, o afectiune ce se caracterizeaza prin compresia nervului median, si vine la pachet cu durere, parestezii, anestezii si hipotonie musculara, scrie yoda.ro.

Daca te doare incheietura, atunci e posibil sa folosesti mouse-ul gresit. Ideea este ca in timpul utilizarii trebuie sa iti tii incheietura fixa, la fel ca in imaginea de mai jos. Bratul tau trebuie sa atinga masa de lucru si incearca sa nu te sprijini in podul palmei.

Sursa : TurdeTur


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/tu-stii-sa-tii-corect-mouse-ul-vezi-ce-risti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19