Select your Top Menu from wp menus

Trupa Backstreet Boys se reuneşte

Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrel, AJ McLean şi Kevin Richardson au anunţat că se reunesc, în formulă completă, pentru un nou album, dar şi un concert, infomeaza EVZ.ro.

Patru dintre membrii trupei au mai susţinut concerte, însă Kevin Richardson a refuzat să mai apară pe scenă cu colegii săi, după ce a anunţat că părăseşte trupa, în 2006. Cei cinci vor susţine primul concert în formulă completă de la separare pe 31 august în Central Park, New York. Evenimentul va fi televizat.

Nick Carter a declarat că colegii săi „nu pot să fie mai fericiţi de atât să îl avem pe fratele nostru din nou cu noi”.

Mai mult, membrii trupei lucrează, împreună cu producătorul Martin Terefe, la un nou album ce va fi lansat în vara lui 2013. Tot atunci se vor împlini şi 20 de ani de la înfiinţarea trupei Backstreet Boys.

Sursa: EVZ.ro  

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trupa-backstreet-boys-se-reuneste/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19