Select your Top Menu from wp menus

Treizeci și unu de militari moldoveni vor participa luni 1 decembrie la parada militară de la București

Un contingent al Armatei Naţionale va participa, luni, 1 decembrie, în premieră, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României. La evenimentul, care se va desfăşura în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, va fi prezent şi viceministrul Apărării, Aurel Fondos.

Plutonul moldovenesc, format din 31 de militari ai companiei Gărzii de Onoare, va fi comandat de căpitanul Vasile Ojoga.

De menţionat că astăzi, militarii moldoveni au efectuat prima repetiţie, alături de contingentele din Franţa, Polonia, Turcia şi Statele Unite ale Americii, pe poligonul Ghencea, urmînd ca sîmbătă să participe la antrenamentul general în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

În 2014, Armata Naţională a participat la parada tradiţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Republicii Franceze.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/treizeci-si-unu-de-militari-moldoveni-vor-participa-luni-1-decembrie-la-parada-militara-de-la-bucuresti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19