Select your Top Menu from wp menus

Trei tineri din Susleni au murit, alti doi tineri au ajuns la spital dupa un cumplit accident VIDEO

La data de 29 august 2012, în jurul orei 01.30, în raionul Orhei, satul Susleni, s-a produs un accident rutier care s-a soldat cu decesul a 3 persoane și altele 2 traumate.    

 Din primele cercetări efectuate de politie  s-a stabilit că în timp ce şoferul automobilului de model Nisan Almera, în vîrstă de 23 ani, din satul Susleni se deplasa cu viteză excesivă, într-o curbă periculoasă,  a pierdut controlul asupra volanului.  Automobilul  a fost proiectat într-un copaci, dupa ce a căzut de pe un pod cu înălțimea de 9 metri .
În automobil se aflau și patru pasageri.  Se presupune, că atît șoferul cît şi pasagerii se aflau în stare de ebrietate, deoarece maeri, 28 august, in Susleni a fost sarbatorit  hramul satului.
În rezultatul accidentului au decedat la fața locului 3 persoane, șoferul și doi pasageri cu vîrsta de 28 și respectiv 23 de ani. Printre decedati se afla si fiul primarului  din Susleni.
Alți doi pasageri cu vîrsta de 20 și respectiv 22 ani cu diverse leziuni corporale au fost internați la spitalul din Orhei. Toate persoanele implicate în acest accident rutier sunt originari din satul Susleni, raionul Orhei.
Cauzele şi împrejurările exacte ce au condus la producerea accidentului rutier urmează a fi stabilite de către CPR Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-tineri-din-susleni-au-murit-alti-doi-tineri-au-ajuns-la-spital-dupa-un-cumplit-accident/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19