Select your Top Menu from wp menus

Trei tinere din Republica Moldova au fost reținute de autoritățile din Italia pentru practicarea prostituției.

Trei tinere din Republica Moldova au fost reținute de autoritățile din Italia pentru practicarea prostituției.

Moldovencele, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, trăiau și prestau servicii sexuale într-un apartament din orașul Vigevano. Apartamentul aparținea unui cuplu de pensionari care locuiau în Milano. Se pare că bătrânii cunoșteau despre activitatea găzdașelor.

Presa locală scrie că apartamentul se afla chiar în centrul orașului și că era vizitat de cei mai bogați oameni din regiune. Moldovencele își începeau ˝ziua de lucru˝ dimineața devreme, când unii clienți treceau în vizită pentru o partidă de relaxare chiar înainte de a merge la serviciu.

După mai multe investigații, polițiștii italieni au reușit să pună cap la cap mai multe probe în acest dosar, iar joi, 22 mai, au descins în apartamentul cu pricina.

Forțele de ordine i-au luat în vizor și pe câțiva români, care sunt bănuiți că ar fi implicați în toată această afacere rușinoasă. Cazul este cercetat de autorități.

sursa: stirilocale.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-tinere-din-republica-moldova-au-fost-retinute-de-autoritatile-din-italia-pentru-practicarea-prostitutiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19