Select your Top Menu from wp menus

Trei poliţişti au fost condamnaţi la detenţie pentru acte de tortură

Trei poliţişti din cadrul Comisariatului General de Poliţie au fost condamnaţi la închisoare după ce i-au torturat pe doi bărbaţi.

Din datele Procuraturii Buiucani reiese că, în decembrie 2011, doi colaboratori ai Regimentului de Patrulă şi Santinelă „SCUT” şi un angajat al Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială „Fulger” s-au deplasat la chemare într-un bar din Durleşti. Ajunşi la destinaţie, poliţiştii au găsit doi bărbaţi care erau imobilizaţi de către angajaţii unei agenţii de pază veniţi să le stopeze actele huliganice. Poliţiştii le-au pulverizat victimelor gaze lacrimogene în ochi după care le-au aplicat multiple lovituri cu picioarele peste diferite părţi ale corpului. În urma acţiunilor ilegale ale poliţiştilor, bărbaţii s-au ales cu fracturi ale coastelor şi traume cranio – cerebrale.

Recent, instanţa de judecată i-a condamnat pe poliţişti la câte 3 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a ocupa funcţii în organele MAI pe un termen de 3 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-politisti-au-fost-condamnati-la-detentie-pentru-acte-de-tortura/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19