Select your Top Menu from wp menus

Trei oficiali americani au afirmat că evaluările preliminare au sugerat că racheta care a ajuns în Polonia a fost lansată de forţele ucrainene asupra uneia ruseşti – AP

Trei oficiali americani au afirmat că evaluările preliminare au sugerat că racheta care a ajuns în Polonia a fost lansată de forţele ucrainene asupra uneia ruseşti care a vizat teritoriul ucrainean în timpul atacului de marţi. Oficialii au vorbit sub rezerva anonimatului deoarece nu erau autorizaţi să discute public pe acest subiect, precizează AP.
Conform AP, această evaluare şi comentariile lui Biden la summitul Grupului celor 20 din Indonezia contrazic informaţiile de marţi ale unui înalt oficial de informaţii american care a declarat AP că rachetele ruseşti au intrat în Polonia.

Preşedintele american Joe Biden a declarat că informaţiile preliminare sugerează că este puţin probabil ca racheta care a provocat marţi o explozie în Polonia şi a ucis doi civili să fi fost lansată din interiorul Rusiei, transmite CNN.

El a adăugat că „este puţin probabil, având în vedere traiectoria, ca aceasta să fi fost trasă din Rusia. Dar vom vedea”.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a declarat că informaţiile privind rachetele ruseşti care ar fi aterizat în Polonia au fost o „provocare deliberată”.

Rusia a lansat marţi cel puţin 85 de rachete, cele mai multe dintre ele vizând instalaţiile energetice ucrainene.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-oficiali-americani-au-afirmat-ca-evaluarile-preliminare-au-sugerat-ca-racheta-care-a-ajuns-in-polonia-a-fost-lansata-de-fortele-ucrainene-asupra-uneia-rusesti-ap/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19