Select your Top Menu from wp menus

Trei minori au încercat să evadeze din Penitenciarul nr.11-Bălţi

La începutul săptămânii angajaţii Penitenciarului nr.11-Bălţi au curmat tentativa de evadare a deţinuţilor minori aflaţi în custodia penitenciarului.

Radio Orhei relatează cu referire la serviciul de presă al Departamentului Instituţiilor Penitenciare că în seara zilei de marţi , 11 decembrie trei deţinuţi minori, au reuşit să facă o gaură în tavan şi au încercat să se strecoare în podul blocului locativ. După ce supraveghetorul Serviciului Regim şi Supraveghere al penitenicarului, a depistat că vizorul şi uşa celulei sunt blocate, acesta a chemat Ofiţerul de Serviciu, anunţîndu-se alarmă.

Efectivul a forţat uşa şi a reuşit să o deschidă exact în momentul, în care unul din minori încerca deja să fugă prin gaura din tavan.

Pe faptul săvîrşirii tentativei de evadare, imediat a fost sesizată Procuratura şi Comisariatul de poliţie din municipiul Bălţi.

Potrivit DIP deţinuţii au vîrste de 15, 16 şi 17 ani, doi dintre ei fiind judecaţi la 11 ani, iar celălalt la 3 ani privaţiune de libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-minori-au-incercat-sa-evadeze-din-penitenciarul-nr-11-balti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19