Select your Top Menu from wp menus

Trei mii de lei pentru alarmă falsă cu bombă

Tînărul, învinuit de procurori de „comunicare mincinoasă cu bună-ştiinţă despre pregătirea unor explozii” a fost recunoscut vinovat şi condamnat la amendă penală în mărime de 150 unităţi convenţionale (3 mii lei).

Cazul a avut loc pe 1 iunie curent, ora 02.20, cînd inculpatul a alertat poliţia că în scurt timp va exploda căminul nr.2 al Colegiului de Ecologie din Chişinău.

După ce au fost evacuate toate persoanele care se aflau în incinta căminului, a fost cercetată clădirea, însă nu au fost depistate dispozitive explozive.

În urma investigaţiilor efectuate Procuratura sectorului Botanica a stabilit că făptaşul locuia în respectivul cămin şi era student al Colegiului de Ecologie. Fiind audiat, inculpatul a declarat că a recurs la acest gest pe motiv că a fost alungat dintr-o odaie în care petreceau mai mulţi studenţi şi astfel a dorit să se răzbune.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-mii-de-lei-pentru-alarma-falsa-cu-bomba/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19