Select your Top Menu from wp menus

Trei întreprinderi de stat din raionul Orhei – în continuare cu datorii de MILIOANE la Asigurările Sociale

Bugetul Asigurărilor Sociale are de încasat peste 317 mln de lei, potrivit unui comunicat al Casei Naționale de Asigurări Sociale. CNAS a făcut publică și o listă de peste 350 de agenți economici, care au datorii mai mari de 100 de mii lei, care împreună au înregistrat o restanță de peste 228 de milioane de lei.
În lista restanțierilor se găsesc din nou trei întreprinderi de stat din raionul Orhei. Î.S Brănești are o restanță de peste 2,87 mln de lei, practic la același nivel cu luna mai, când înregistra o datorie de 2,95 mln de lei. Î.S Moldsuingibrid are o datorie de aproape 1,48 milioane de lei, în creștere cu cca 100 mii lei comparativ cu luna mai 2017.
În şirul instituţiilor publice din raion, cu datorii la BAS continua să se numere fostul ziar al Consiliului Raional Orhei, “Plaiul Orheian”, datoria căruia a crescut până la peste 120 mii lei.În lista Lista datornicilor făcută publică de CNAS cuprinde 352de agenţi economici din întreaga republică, care au restanţe de peste 100 mii lei. În ea se regăsesc mai multe întreprinderi cu capital de stat sau finanţate din bugetul public.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-intreprinderi-de-stat-din-raionul-orhei-in-continuare-cu-datorii-de-milioane-la-asigurarile-sociale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19