Select your Top Menu from wp menus

Trei funcţionari reţinuţi cu mită “RECORD” de 600 de lei

Doi bărbați și o femeie cu vîrstele cuprinse între 30 și 55 de ani, originari din municipiul Bălți, angajați ai Inspecției teritoriale în construcții ”NORD”, sunt cercetați penal pentru corupere pasivă.

Suspecții au fost reținuți, săptamîna trecută, de către ofițerii Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura Generală, în momentul primirii sumei de 600 de lei de la un agent economic din Bălți.

Banii marcați „MITĂ DIF” au fost oferiți pentru perfectarea și eliberarea avizului, privind participarea la desfășurarea licitațiilor publice. Conform normelor stabilite, avizul se eliberează gratis.

În urma perchezițiilor efectuate în birourile de serviciu, cât și perchezițiilor corporale asupra persoanelor vizate, au fost depistate circa 5 000 de lei, precum și tichete de combustibil în sumă de circa 1 000 de lei, proveniența cărora suspecții nu au putut-o demonstra.

Totodată, au fost ridicate documente care au interes pe cauza respectivă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-functionari-retinuti-cu-mita-record-de-600-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19