Select your Top Menu from wp menus

Trei editii de Generatia Plus, la liceul Alecu Russo

Liceul Alecu Russo , care dupa numarul elevilor se situeaza  pe locul doi in orasul Orhei, are multi discipoli foarte  buni la invatatura si care mai exceleaza si in activitati de creatie, sport etc. Astfel, nu e de mirare ca, pentru a-i cuprinde pe toti performerii de la A.Russo, care au dorit sa vorbeasca la microfonul Radio Orhei, au trebuit realizate 3 editii ale emisiunii  Generatia Plus.

La prima editie, din saptamana trecuta  au participat elevii cu performante din clasele a 9-a 12-cea, iar la cele doua editii care au fost difuate saptamana curenta, am facut cunostinta cu cei din a 5-cea – a 9-a.  Ultima, in reluare, va fi difuzata azi seara, la 19:25.
Vezi: Emisiunea “Generaţia Plus”, la liceul „Alecu Russo” din Orhei

Cine  vor fi protagonistii urmatoarei emisiuni  Generatia Plus si din ce institutie de invatamane vor fi acestia vom afla deja in emisiunea care va fi pusa pe post in a doua jumatate a saptamanii viitoare.

  • elevi performeri liceu A.Russo, Orhei (4)
  • elevi performeri liceu A.Russo, Orhei (3)
  • elevi performeri liceu A.Russo, Orhei (2)
  • elevi performeri liceu A.Russo, Orhei (8)
  • elevi performeri liceu A.Russo, Orhei (7)
  • elevi performeri liceu A.Russo, Orhei (5)


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-editii-de-generatia-plus-la-liceul-alecu-russo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19