Select your Top Menu from wp menus

Trei astronauti de pe ISS s-au intors cu bine pe Pamant

Trei astronauti de pe Statia Spatiala Internationala (ISS), doi rusi si un american au revenit pe Pamant marti dupa ce a petrecut mai mult de sase luni in spatiu, a declarat rus centru rus de control al zborurilor spatiale (TSOUP).

Americanul Michael Hopkins, alaturi de rusii Oleg Kotov si Serghei Ryazansky care au facut o iesire istorica in spatiu in luna noiembrie cu flacara olimpica, au aterizat ora locala 07:24 (03:24 GMT), in Kazahstan.

Imediat dupa iesirea din capsula lor, cei trei astronauti, care afisau un zambet larg, au fost infasurati in paturi speciale pentru a-i proteja de dimineata rece din Kazahstan.

„Echipajul a suportat bine coborarea si aterizarea, moralul astronautilor este bun”, a anuntat TSOUP.

Sub camerele de luat vederi ale NASA, echipajul a fost supus testelor medicale si a fost dus apoi cu elicopterul in cel mai apropiat oras, Karaganda.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-astronauti-de-pe-iss-s-au-intors-cu-bine-pe-pamant/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19