Select your Top Menu from wp menus

Trei agenți economici și-au exprimat interesul pentru reparația străzii Vasile Mahu din Orhei

Lucrările de reparație a străzii Vasile Mahu au trezit interesul a 3 agenți economici, ofertele cărora au fost deschise în amiaza zilei de azi la Primăria Orhei.
Potrivit Violetei Morari, specialistă pentru Achiziții Publice din cadrul Primăriei Orhei, cea mai avantajoasă ofertă va fi selectată într-un termen de până la 30 de zile.

Amintim că, inițial, procedura de deschidere urma să aibă loc pe data de 9 iunie, dar din motivul modificării caietului de sarcini, aceasta a fost reprogramată pentru ziua de 19 iunie.
Pentru acea dată,  au fost ridicate caietele de sarcini din partea a 8 agenți economici.

În luna mai, autoritățile locale au alocat pentru reparația străzii Vasile Mahu din Orhei  cca 2,9 mln de lei – bani veniți din Fondul Rutier.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/trei-agenti-economici-si-au-exprimat-interesul-pentru-reparatia-strazii-vasile-mahu-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19